Aktiviteter

For tiden er det bare sykling som er en aktivitet med en viss deltagelse. Vi har deltatt i Bane NM i sykling både i 2003, 2004,2005,2006, 2007,2008 og 2009.
Noen har også bare vært påmeldt til NM, det er også noe  skryte av til barnebarna.

 I 2004 og 2007 hadde vi også deltagere i Birkebeineren. Norgescup ritt for Veteraner og Fjorden Rundt er andre arrangement vi har utmerket oss i.
I 2009 deltok flere medlemmer i Trondheim-Oslo

Noe av dette finner du dokumentert i fotoarkivet.

Vi har også gjort forsøk på å starte fotballavdeling, kretsen hadde problemer med å gi i oss hjemmebane da vi heftig insisterte på å ha Lerkendal som vår hjemmearena!

Fotballavdelingen pr i dag venter bare på at noen sjeler viser litt initiativ og drar i gang et 5-7 mannslag, og vips så er vi i 7 divisjon. Andre sportsgrener venter bare på at DU melder deg som deltager, og at du selv tar ansvar for å melde deg på arrangementer og betaler de nødvendige avgifter og lisenser. Med andre ord, Sportsklubben Motvind er kanskje landets første gjør det-selv-klubb. Her finnes ingen oppmenn og trenere som ordner opp for deg, men hyggelige mennesker å trene eller mosjonere sammen med.

Oppstår det ambisjoner får du sikkert bli med de som er kommet lengre, eller du får med deg noen som vil ta ting litt videre.

Det betyr også at hvis ingen gjør noe, ja så skjer det faktisk ingenting....

Hva med en bueskyttergruppe?


 

Sportsklubben for deg som bare vil ha det gøy sammen med oss.

 sitemap
Admin